Czerván Erika - táplálkozási tanácsadó

Hogyan lettem táplálkozási tanácsadó?

Évek óta az egészséges táplálkozás lelkes követője vagyok. Így jött az ötlet 2016-ban, hogy szívesen megosztanám receptjeimet azokkal, akik számára fontos, hogy egészségüket a helyes táplálkozással fenntartsák, vagy megújítsák. Ekkor hoztam létre az EgészségREformálunk gasztro blogot, mely azóta is színteret ad számomra, hogy megmutassam, az életmódváltást követően sem kell lemondanunk az ízekről, a táplálkozás öröméről. Sőt, egy új, izgalmas világ nyílik meg előttünk, ha bátrak vagyunk és változtatunk!

Időközben egyre nagyobb igény támadt bennem a tudásra, a tanulásra, így azóta is, megállás nélkül szívom magamba az információt, folyamatosan képzem magam. Büszke vagyok arra, hogy  az ország legkiválóbb táplálkozástudományi, természetgyógyász, hormonterapeuta  szakembereitől sajátítottam el azt a tudásanyagot, új szemléletmódot, modern kutatási eredményeken nyugvó táplálkozási trendeket, melyeket én is tovább szeretnék adni mindenkinek, akinek fontos az egészségmegőrzés, vagy az egészség helyreállítása. A táplálkozástudomány folyamatosan, szinte napról napra fejlődik, így tanácsadóként soha nem mondhatom azt, hogy megérkeztem, készen vagyok… nincs megállás, tanulni és kutatni kell rendületlenül! Célom, hogy mindig a legjobb tudásom szerint segítsek a hozzám fordulóknak, az útkeresőknek!

Ha Te is azok közé tartozol, akik elszántak és készek rálépni az életmódváltás izgalmas, új útjára, keress bátran és segítő kezet adok, míg magabiztossá válsz az egészséges életmód kihívásokkal teli, ámde csodaszép világában.

Ha még többet szeretnél tudni rólam és a munkásságomról, keresd fel az Instagram oldalamat is!

Ha kérdésed merült fel, ne halogasd, keress bizalommal! 🙂

Végzettségeim:

  • Holisztikus táplálkozási tanácsadó
  • Funkcionális táplálkozási tanácsadó
  • Ciklusszinkron PRO oktató
  • Fitoterápia – gyógynövénytan
  • Természetgyógyászat alapmodul
  • Egészségügyi alapmodul