Miért nyújt többet a funkcionális táplálkozási irányzat?

A csoda abban rejlik, hogy megfelelő táplálkozás által képes vagy beindítani  szervezeted öngyógyító képességét, hogy a testi folyamatok optimálisan működjenek hosszútávon. Minden egyes élelmiszernek van valamilyen hatása (akár pozitív, akár negatív) és én Funkcionális Táplálkozási Tanácsadóként arra törekszem, hogy úgy válogassam össze a táplálékokat, hogy azok maximálisan támogassák a tested sejtszintű energiáját, szerveid optimális működését, hogy jól érezd magad a bőrödben!

Amennyiben a helytelen táplálkozás és életmód miatt már kibillentél az egyensúlyodból és azok testi szinten is megnyilvánulnak (pl.: emésztőrendszeri panaszok, puffadás, reflux, SIBO, hormonális egyensúlytalanságok, menstruációs zavarok, ösztrogéndominancia, erőteljes menopauzás tünetek, mellékvese kimerülés, pajzsmirigy betegségek, elhízás, hogy csak a leggyakoriabbakat említsem…) ne csüggedj, sosincs későn újrakezdeni!

A funkcionális táplálkozás titka és hatékonysága abban áll, hogy nem a tüneteket kezelgeti, hanem lemegy a mélybe, hogy feltárja a kibillent egyensúly okát, és a gyökerénél ragadja meg a problémát! (Ennek érdekében, összetett egészségügyi probléma esetén szükséges elvégezni többféle laborvizsgálatot és az orvosi együttműködés is nélkülözhetetlen!)

Amennyiben készen állsz rá, én holisztikus szemlélettel segítek Neked, hogy rátalálj az útra, ami közelebb visz az egészséghez!

És miért holisztikus?

Mert a személyre szabott étrend és életmódbeli tanácsadás nem csupán a testi egészségedet szolgálja majd, hanem figyelmet fordítok a lelki-mentális egészséged helyreállítására is. Ennek érdekében többféle módszert is alkalmazok, illetve más terapeuták közreműködését is igénybe veszem igény esetén. Gyógynövényes terápia, biorezonanciás állapotfelmérés és kezelés, ThetaHealing terápia, egyéb meditációs módszerek bevetésével mind-mind a testi-lelki-mentális harmóniád megteremtését mozdítjuk elő.