Czerván Erika

Holisztikus- és funkcionális táplálkozási tanácsadó

Évek óta az egészséges táplálkozás lelkes követője vagyok, így jött az ötlet 2016-ban, hogy szívesen megosztanám receptjeimet azokkal, akik számára fontos, hogy egészségüket a helyes táplálkozással fenntartsák, vagy megújítsák. Ekkor hoztam létre az EgészségREformálunk gasztro oldalt, mely azóta is színteret ad számomra, hogy megmutassam, az életmódváltást követően sem kell lemondanunk az ízekről, a táplálkozás öröméről. Sőt, egy új, izgalmas világ nyílik meg előttünk, ha bátrak vagyunk és váltunk!

Időközben egyre nagyobb igény támadt bennem a tudásra, a tanulásra, így azóta is, megállás nélkül szívom magamba az információt, büszke vagyok arra, hogy  az ország legkiválóbb táplálkozástudományi, természetgyógyász, hormonterapeuta  szakembereitől sajátítottam el azt a tudásanyagot, új szemléletmódot, modern kutatási eredményeken nyugvó táplálkozási trendeket, melyeket én is tovább szeretnék adni mindenkinek, akinek fontos az egészségmegőrzés, vagy az egészség helyreállítása.

Ha Te is azok közé tartozol, akik elszántak és készek rálépni erre az izgalmas, új útra, keress bátran és segítő kezet adok, míg magabiztossá válsz az egészséges életmód kihívásokkal teli, ámde csodaszép világában.

Végzettségeim:

  • Holisztikus táplálkozási tanácsadó
  • Funkcionális táplálkozási tanácsadó
  • Életmód- és táplálkozási tanácsadó
  • Fitoterápia – gyógynövénytan
  • Természetgyógyászat alapmodul
  • Egészségügyi alapmodul