Biorezonanciás állapotfelmérés

A SCIO Quantum Biofeedback rendszer egy magas technológiájú készülék, így a biorezonanciás állapotfelmérés során több, mint 12.000 féle folyamatot tesztel a testben, miközben segít a szervezet öngyógyító képességének helyreállításában.

A biorezonanciás állapotfelmérés segítségével feltárjuk:

  • az esetleges funkciózavarokat: sejt-szöveti-szervi szintű működésbeli elváltozásokat
  • az esetleges hiányosságokat (vitamin-, ásványi anyag-, enzimhiányok)
  • a kórokozók létét (toxinok, nehézfémek, baktériumok, gombák, paraziták, vírusok)
  • a bélflóra, mikrobiom állapotát
  • ételintoleranciákat, ételallergiákat

Felszínre kerülhetnek olyan rejtett betegségek, működésbeli zavarok, melyek bár tünetileg még nem teljesen észlelhetők, de már sejt szinten jelen lehetnek. Az állapotfelmérés ideje alatt a SCIO program kezelő funkcióival hozzájárulunk az energiapályák harmonizálásához, stresszcsökkentéshez.

A vizsgálat eredményeire alapozva, személyre szabott terápiás javaslatokat állítunk fel, melyek segítenek, egy egészségesebb, természetesebb életmódra való átállásra.

Madaras Tímea

Természetgyógyász – gyógynövény szakértő, SCIO Biofeedback alternatív terápiás szakember

Bemutatkozás

Alap végzettségemet tekintve gyógypedagógusként kezdtem a pályámat egy speciális iskolában, később mozgásterapeutaként tevékenykedtem egy fejlesztőházban.  Mindig is arra törekedtem, hogy a leghatékonyabb segítséget tudjam nyújtani a gyerekeknek, a gyorsabb, tartósabb fejlődésük érdekében. Nagyon rövid idő után ráeszméltem, hogy mindazok a külső ingerek, amivel nap mint nap segítünk a terápiás foglalkozások során nem minden esetben elég hatékonyak, ha nem figyelünk oda a szervezet „táplálására” is. Feltűnt, hogy a gyerekek nagy százalékánál emésztőrendszeri panasz is fennáll. Kutatni kezdtem melyek azok az élelmiszerek, táplálékkiegészítők, melyek elősegítik a fejlődés menetét.

Ekkor kezdtem érdeklődni a természetgyógyászat iránt, amellyel 2015 óta foglalkozom. Erdélyi születésű révén mindig is közel állt hozzám a természet, így már volt némi ismeretem a környezetünkben meglelhető gyógynövények, szervezetünkre gyakorolt csodás hatásairól, ezt a tudást elmélyítve és erre alapozva ma már fitoterapeutaként tevékenykedem.

Célom felkutatni a már meglévő panaszok okait, megelőzni a további következmények kialakulását, és megtanítani, hogyan hívjuk elő a szervezet öngyógyító mechanizmusait. Ebben hatalmas segítség a SCIO Quantum Biofeedback biorezonanciás módszer, mely már sejtszinten érzékeli a stresszes területeket, diszharmonikus működéseket.  Nagy hangsúlyt fektetek a prevencióra, melyet hitem szerint leginkább a helyes táplálkozás, célravezető életmód kialakítása tarthat fenn.

Hiszem, hogy a szervezet időben jelez, és csodálatos eredmények érhetők el, ha figyelünk testünk jelzéseire és időben felkutatjuk a rendellenességek okait.

Amennyiben szeretne még több információt kapni a biorezonanciás állapotfelmérésről, vagy szeretne időpontot kérni, kérem vegye fel Velem a kapcsolatot!